Kategori

Har du behov for å leie diamantverktøy?

Når du skal utføre et oppdrag er som kjent det å ha det rette utstyret halve jobben unnagjort. Enten du skal kjernebore, sage med et diamantsagblad i massiv betong eller frese av asfalt, er du uansett avhengig av å ha utstyr av beste kvalitet for at jobben skal bli gjort så raskt og smidig som mulig. Akutt er et utleiefirma som tilbyr det aller beste av denne typen utstyr.

Akutt – utleieleverandør av utstyr til alle typer jobber

Det trengs profesjonell støtte for å få prosjektet ditt til å bli så bra som mulig. Akutt tilbyr nettopp dette og hjelper deg med å konfigurere utstyret før du setter i gang med jobben. Her vil du også få svar og nyttig veiledning for alle eventuelle spørsmål du måtte ha. Hvis du velger å leie utstyret hos Akutt er du derfor garantert et godt omdømme i din arbeidssektor med mange fornøyde kunder. Er du profesjonell velger du profesjonelle utleiere for utstyret jobben krever.

Diamantverktøy skal ikke være det svakeste leddet

Som du sikkert vet, er diamant det aller sterkeste mineralet som finnes her på jorden. Men det er likevel avgjørende at verktøyet er riktig integrert med resten av utstyret som du bruker for jobben. Hvis ikke, vil du uansett garantert ikke få et tilfredsstillende resultat. Hvis du benytter deg av Akutt sine løsninger vil du ha en garanti for at du får det beste utstyret tilgjengelig for nettopp ditt oppdrag. Hvis du mot formodning likevel skulle støte på noen problemer, er deres kundeservice alltid tilgjengelig hvis du trenger hjelp.

Velg Carbodiam diamantsagblad for jobben

For å kunne utvikle det garantert beste diamantsagbladet har Pentruder testet ut en rekke ulike fabrikater. Det belgiske fabrikatet kalt Carbodiam vant testen overlegent når det gjelder for bruk med maskiner fra Pentruder. Det er av den grunn at Akutt har valgt å satse på nettopp denne leverandøren og som du kan nytte godt av til fornuftige priser.

Bruk diamantwire som holder mål – uansett jobbtype

Har du behov for profesjonell hjelp til alt innen wiresaging i stein, stål eller betong, er utleiefirmaet akutt.info firmaet som leverer varene. Firmaet har nemlig lang erfaring med wiresaging både off-shore og on-shore, slik som for eksempel tilfellet er med Senketunellen og Ekofisk og Frigg.

Bruk borekroner som er spesialtilpasset

Uansett hvilken type prosjekt du har tenkt å starte opp, kan du hos Akutt få tilgang til spesialtilpassede borekroner som passer perfekt for akkurat den jobben du skal i gang med. Deres lange erfaring og kompetanse muliggjør den perfekte utformingen og beste løsningen for ethvert prosjekt som krever denne typen verktøy. Akutt konfigurerer også verktøyet slik at det passer perfekt til jobben din og dine preferanser før du setter i gang.

Verktøy til de tøffeste jobbene

Så, uansett om du kun trenger å jevne ut et ujevnt betonggulv og dermed trenger en god slipemaskin for jobben, eller du skal fjerne gammel asfalt eller fjerne gamle teppefliser, vil du finne et omfattende utvalg for alle typer jobber hos Akutt.

Deres maskiner vil skape den perfekte betongoverflaten eller hvilken som helst type struktur du måtte ønske. Firmaet kan også skryte av å inneha Norges mest omfattende utvalg av diamantsagblader, pads og slipesegmenter.