Kategori

3 ting du må ha når du jobber i industrien

Det er mange gadgets og duppeditter som verken har funksjon eller kvalitet. Men noen ting må man bare ha. Det er snakk om verktøy, skotøy og belysning. Dette er ting som mange tar for gitt, men som de senere angrer på at de ikke skaffet seg. For slike ting er ikke noe man nødvendigvis tenker på når man er fersk i systemet. Og det kan man få svi for.

Vi har sett på nettbutikken kalt Nordeye, som forhandler utmerket belysning på bilen. Veikontrollørene har heldigvis tatt til fornuft og gjort det mulig å kunne se ordentlig på norske veier, noe som de fleste er godt fornøyd med. For hvem gidder å bremse ned når sjåføren bak ikke har satt på kjørelysene skikkelig? Nordeye er en relativt ny, men skikkelig bra forhandler av alt lys du trenger for å se.

Best på fjernlys

Og nå snakker vi ikke om dem som først og fremst trenger en tur til optikeren, for i morgenstundens mulm og mørke er det mye som kan gå galt. Gråtoner, farlige passasjer og dunkelt motlys gjør at sikten aldri blir optimal. Men Nordeye har satt seg fore å gjøre noe med det. Og det viser seg at de får det til.

Skikkelige sko

Noen mener de kunne gått barfot hele døgnet og at mennesket er født uten sko. Men vi mener det motsatte. For uten skikkelige labber kan du like gjerne ta bilen å kjøre hjem. Du har ikke noe ute på anlegget å gjøre uten sko som beskytter og varmer. For i skikkelig norsk vær så fryser isbjørnen potene av seg.

Verktøy som sier at du er mann

Verktøy skal man ikke ta for gitt. Enten det er for å slepe bilen, eller heise viltet. Du trenger kran og vinsj og ikke minst et sett med fastnøkler. Først da kan du sette deg i bilen og skru på flombelysningen.